Evinize Bi’ Güzellik Yapın

Tarih: 28.06.2021 12:39
Evinize Bi’ Güzellik Yapın
Evinize Bi’ Güzellik Yapın
 
Aceleye getirilecek bir konu değil dekorasyon. İçinize sinecek düzenleme, mutlu bir yaşam alanı yaratacaktır. Bu noktada seçimlerinizi özenle yapmanız gerekiyor.
Halının değer üreten, yenilikçi ismi Artemis Halı’yı dekorasyona dâhil etmeniz için önemli sebepleriniz var.
 
Tasarımda Zengin Çeşit
 
Her ev, içinde yaşayanların beğenilerini yansıtır. Evleri yuva yapan da budur zaten; içindekileri yansıtması, onların iç dünyalarına ayna tutması.
Evinizi dekore ederken stili, kısıtlı seçeneklerin belirlemesine izin vermeyin. Kendi stilinize ait olanları ısrarla arayıp bulun.
Artemis Halı, farklı dekorasyon stillerine hitap eden koleksiyon çeşitliliğiyle her tarzın ihtiyaçlarını karşılıyor. İfade gücünü sadelikten alan modern dekorasyonlar, ihtişamın esas olduğu avangart dekorasyonlar, doğadan ilham alan natürel dekorasyonlar…  Hangisi sizi yansıtıyor? Siz sadece ne istediğinize karar verin. Gerisini Artemis halleder.
 
Yenilikçi Yaklaşımlar
 
Halı sektöründe teknik yenilik konusu, uzun yıllar boyunca gündeme gelmeyen, hatta akla gelmeyen bir meseleydi. Neyse ki üretimde ve tasarımda benimsenen yeni anlayış ve teknikler, halıda da Ar-Ge çalışmalarının yapılabileceğini, inovasyonun mümkün olduğunu kanıtladı.
Artemis Halı, yenilikçi teknolojilerle daha hijyenik, uzun ömürlü ve kullanışlı ürünler üretiyor. Bu kapsamda, "tozsuz halı” bir hayal değil, ezber bozan bir gerçek artık.
 
Halıya Toz Kondurmayan Teknoloji
 
Sadece temizliği zorlaştırmak, sık temizlik yapma mecburiyeti doğurmakla kalmıyor, halıda toz problemi, sağlık açısından risk de taşıyor. Özellikle ev akarlarına karşı alerjisi olanların bu konuda yaşadıkları problem büyük.
İleri teknolojinin kullanıldığı dokuma tekniği ve dokuma sonrasında uygulanan özel bir işlem, Artemis halılardaki tozlanmayı %74’e varan oranda azaltmakta. Bu sistem, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından, "DD ISO/PAS 11856:2003 Textile Floor Coverings- Test Methods for the Determination of Fibre Bind- Hexapot Tumbler test for Mass Loss” standardına göre test edilmiş, 14.04.2016 tarihinde onaylanmıştır.
 
Artemis Halı’ya Kolayca Sahip Olun
 
Bu seçkin tasarımlar her evin dekorasyonunu tamamlayabilir. Neden mi?
Çünkü Artemis Halı İzmir’deki ve Yalova’daki fabrikalarıyla geniş bir üretim hacmine sahip. Üretilen ürünler, 1000’i aşkın satış noktasında yüz binlerce kullanıcıya ulaşıyor. Üstelik, Artemis Halı ayrıcalığına online mağazamızdan ulaşmayı tercih ederseniz, %20 indirimli fırsatı, alışverişe keyif katacak.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...